Κατασκευή ιστοσελίδας

Περιγραφή υπηρεσιών

Κάθε επιχείρηση ή ελευθερος επαγγελματίας οφείλει να προσελκύει το κοινό που επιθυμεί βάσει του τρόπου που θέλει να “τοποθετηθεί” στην αγορά. Μια ιστοσελίδα μπορεί να προσδώσει διάφορα νοήματα στο μυαλό του καταναλωτή και για αυτό χρειάζεστε την καλύτερη δυνατή προσέγγιση στο design και στις λειτουργίες της. Σκοπός είναι να ταιριάζει η εικόνα της ιστοσελίδας σας στην εικόνα της επιχείρησής σας, και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να πετύχουμε.

WordPress website

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ

Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αποκτήσετε ή να αναβαθμίσετε τη διαδικτυακή σας παρουσία, προσελκύοντας περισσότερους πελάτες.

about-02-bg
shutterstock_1115581565-scaled-1.jpg

Custom website

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες από την αρχή. Η επιλογή αυτή θα σας προσφέρει τα εξής: 

Ανακατασκευή ιστοσελίδας

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ

Έχετε ήδη μια ιστοσελίδα που θεωρείτε ότι δεν προβάλλει με ένα σύγχρονο τρόπο την εικόνα της επιχείρησή σας; Η λύση είναι να μας αναθέσετε την ανακατασκευή της. 

slider-1-1.jpg

Διαδικασία υλοποίησης/κατασκευής μιας ιστοσελίδας

Καταγράφουμε τις ανάγκες σας και προτείνουμε λύσεις για τη βέλτιστη δυνατή παρουσία που μπορείτε να έχετε στο διαδίκτυο. Σε αυτό το στάδιο υλοποιούμε το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της κατασκευής της ιστοσελίδας σας, για να γνωρίζετε ακριβώς την ημερομηνία που θα παραλάβετε την ιστοσελίδα σας.

Αναλύουμε την αγορά στην οποία απευθύνεστε και σας προτείνουμε ένα σχέδιο κατασκευής ιστοσελίδας που θα μπορούσε να σας δώσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Σε αυτό το στάδιο, παράλληλα επιλέγουμε domain name (σε περίπτωση που δεν έχετε διαλέξει) και το κατάλληλο πλάνο φιλοξενίας της ιστοσελίδας σας. 

Πριν την τελική παράδοση, βλέπετε το προσχέδιο της εμφάνισης της ιστοσελίδας σας. Σε αυτό το στάδιο, δεχόμαστε τις προτάσεις σας για αλλαγές που επιθυμείτε να γίνουν.

 Σας παραδίδουμε την ιστοσελίδα βάσει του προσυμφωνημένου χρονοδιαγράμματος παράδοσης και παράλληλα σας παρέχουμε υποστήριξη και μετά την παράδοση, αν το επιθυμείτε. Η υποστήριξη μετά την παράδοση περιλαμβάνει τη διαχείριση της ιστοσελίδας σας.

Πώς θα μπορούσαμε να σας εξυπηρετήσουμε;

Ώρες λειτουργίας

  • Δευτέρα - Παρασκευή: 10.00 - 19.00
  • Σάββατο: 9.00 - 15.00

Πληροφορίες επικοινωνίας

  • Τηλεφωνο: (+30) 210-3008056
  • Email : info@webig.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ζητήστε μας προσφορά